Hai Nguyen

Hai Nguyen: Introductie

Hi ik ben Hai! Samen met Fred en Tracy probeer ik een leuke portal te bouwen waar we kunst met een knipoogje tentoonstellen. Ik ben zelf schilderes, een aantal van mijn reeds schilderijen kunt u al op deze site vinden. De Staalmeesters van Rembrandt van Rijn is het eerste schilderij dat ik tentoon zal stellen op Knipoogje Kunst. Dit schilderij zal een zogenaamde letterlijke copie zijn van het origineel.

Momenteel zijn we in de opbouwende fase van onze site. Dit betekent dat u nog vrij weinig van mijn werk voor knipoogje kunst hier kunt vinden. Ik ben echter een schilderes met jarenlange ervaring. U kunt een stukje van mijn portfolio hier op Knipoogje zien. Let wel, de schilderijen in die gallerie heb ik in het verleden gemaakt toen ik nog werkte voor een Vietnamees bedrijf.

Ik ben momenteel de enige schilder die zich geregistreerd heeft als opdrachtnemer van Knipoogje Kunst. Bent u geinteresseerd in Kunst? Binnenkort ben ik van plan om updates naar onze mailinglijst te sturen over voortgang in huidige schilderijen en aankondigingen van nieuwe schilderijen. Het eerst schilderij wat we aangekondigd hebben is de Staalmeesters van Rembrandt van Rijn. Als u graag op de hoogte word gehouden van voortgang van dit schilderij of de aankondiging van nieuwe schilderijen wil ik u uitnodigen u in te schrijven op onze Schilderijen mailinglist. U kunt dat eenvoudig doen door uw email in te tiepen in onderstaand formulier en op de knop te drukken.

Veel plezier met onze site!

~Hai